Filters
X

Hoe werkt de woningzoeker

Woningzoeker

Via de woningzoeker (het gebouw aanzicht) kan je overal in het gebouw klikken en meer informatie per woning bekijken. Gebruik de filters boven het aanzicht om gerichter te zoeken. Deze filters werken direct door in de klikbare woningen in de woningzoeker en de tabel aan de linkerzijde.
In deze tabel kan je ook nog selecteren op etages en woningen. Klik op ‘bekijk woning’ voor de gedetailleerde informatie, zoals bijvoorbeeld de plattegrond en de woningomschrijving.

Voorkeur bewaren

Via de button ‘voeg toe aan mijn inschrijving’ blijven jouw voorkeuren bewaard. Wanneer je klaar bent met het toevoegen van je voorkeurs woningen (minimaal 3), klik je op de button ‘inschrijven’. Na het invullen van het inschrijfformulier ontvang je een e-mail met een link om een account te maken. Via die link kun je een wachtwoord instellen en daarna kun je inloggen in je dossier.

Lijstweergave

Onder de woningzoeker zie je de lijstweergave met vergelijkbare en aanvullende filter mogelijkheden op bijvoorbeeld m2 en prijs. Hier kan je snel een selectie maken van woningen die jouw voorkeur hebben.

 Woningen

Gebruik de filters en vind de woningen die het beste aansluiten bij jouw woonwens. Bekijk meer details zoals plattegrond(en) of voeg eventueel de woning toe aan je voorkeuren.

X
X

Lijstweergave

Hieronder vind je een lijst met alle appartementen. Gebruik de filters om tot de best passende woning(en) te komen. Klik op een regel voor meer details van een woning zoals de plattegrond(en). Voeg een voorkeurswoning toe met het hartje, dan wordt de woning automatisch toegevoegd aan het inschrijfformulier. Door op een kolom hoofd te klikken sorteer je de woningen op respectievelijk prijs*, oppervlakte, verdieping, aantal kamers en status.

* De huurprijzen zijn afgerond naar gehele getallen en kunnen op het contract minimale verschillen bevatten.

Filter op:

appartementen gevonden